WIE ZIJN WIJ

Top

Pro.Fit is

Pro.Fit BV is een netwerkorganisatie waar behalve de vijf eigenaren diverse professionals werken in verschillende vakgebieden. Wat zij allemaal gemeen hebben is een grote mate van ervaring en bevlogenheid.

Daarnaast hebben zij het concept van “Anders Kijken” omarmd als een inspirerend en succesvol denk- en werkkader. Op deze manier garanderen wij continuïteit en kwaliteit voor onze klanten.

Top

Marjolein Dullens- Vermeij

Arbeids- en organisatieadviseur.

‘Richt altijd op de maan. Zelfs als je mist land je tussen de sterren.’

Achtergrond

Vanuit oprechte interesse voor mens en functioneren, in de breedste zin des woords, heb ik al vroeg gekozen voor mensgerichte studies. Vervolgens ben ik met ‘erkend gezond verstand’, toewijding en veel plezier, organisaties in de zakelijke dienstverlening gaan adviseren op het gebied van gezondheid en verandermanagement.

Door leren én doen heb ik een effectieve stijl van ‘gericht people management’ ontwikkeld, veelal vanuit het kloppend hart van de organisatie.

Typisch

Enthousiast, doorzetter, avontuurlijk, gedreven, extravert, spontaan, leergierig, energiek, moeder en motivator.

Motto

‘Richt altijd op de maan. Zelfs als je mist land je tussen de sterren.’

Waarom Pro.Fit?

Mijn interesse, zakelijk inzicht en vaardigheid combineer ik graag met praktisch doel- en oplossingsgericht handelen. Met enthousiasme, innovatieve ideeën en ‘anders kijken’ als fundament behalen we buitengewoon goede resultaten in het optimaliseren van inzetbaarheid.

Dit leidt tot daling van het ziekteverzuim, grote productiviteitswinst en toename van de medewerkerstevredenheid. En, ‘last but not least’, grote werklust bij mijzelf. Daarom!

Top

Rob Niebling

Bedrijfsarts en organisatieadviseur, MCM

‘Het beste uit mensen halen: een ontdekkingsreis met een prachtig doel.’

Achtergrond

Na de studie Geneeskunde ben ik huisarts geworden. Later heb ik ervaren als bedrijfsarts meer invloed op de gezondheid van mensen te hebben. Hierdoor ben ik mij gaan specialiseren in gedrag van mensen in organisaties.

Door de studie Veranderkunde heb ik ‘anders leren kijken’ naar het eigen gedrag én dat van anderen. Als directeur Arbodienst en manager van een landelijk werkend Arbo team heb ik veel praktijkervaring opgedaan met inspireren en veranderen van teams en culturen.

Typisch

Dokter, bedrijfsarts, bedrijfsadviseur, inspirator, coach, energiek, rustpunt, sportief, humoristisch, betrokken, oplossingsgericht, uitdagingen, uitzichten, loper, tourskiër, familieman en ondernemer.

Motto

‘Het beste uit mensen halen: een ontdekkingsreis met een prachtig doel.’

Waarom Pro.Fit?

Het stimuleren van individu en organisatie in de tocht naar betere gezondheid, inzetbaarheid en prestaties is mijn lust en mijn leven. Pro.Fit biedt in inspirerend teamverband brede vakkundigheid waarmee de gewenste doelen worden bereikt.

Top

Otto Pellegrom

Bedrijfsarts en organisatieadviseur.

‘Je kunt aan het zand zien hoe de wind heeft gewaaid.’

Achtergrond

Na mijn studie Geneeskunde heb ik bij Defensie gelijktijdig het vak van behandelend arts als dat van bedrijfsarts uitgeoefend. De rol van arts én adviseur van medewerker en organisatie bleek mij op het lijf geschreven.

Om die reden heb ik mij verder gespecialiseerd als bedrijfsarts aan de Universiteit van Nijmegen. Vervolgens heb ik jaren gewerkt als bedrijfsarts en heb ik leiding gegeven aan professionals en vestigingen van een grote arbodienst.

Door mij gericht te verdiepen in organisaties heb ik oorzaken en aanleidingen van te voorkomen verzuim leren herkennen. Inmiddels ben ik enthousiast mede-ontwikkelaar en uitvoerder van ‘anders kijken naar verzuim’.

Typisch

Dokter, uitdokteraar, verbandenlegger, pragmaticus, Bommel-fan, muziekliefhebber, fietser en skiër.

‘Je kunt aan het zand zien hoe de wind heeft gewaaid.’

Waarom Pro.Fit?

Samenwerking met collega‘s die elkaar begrijpen, aanvullen en versterken. De focus gericht op het beste halen uit organisaties, leidinggevenden en medewerkers.

Met Pro.Fit zijn de krachten van gelijkgestemde, enthousiaste en professionele collega‘s gebundeld waarmee we een prachtig bedrijf hebben opgezet. We doen waar het om gaat op een effectieve en fijne manier. We doen zelfs meer: we verblijden, verrassen en verrijken.

De ingeslagen weg van ‘meer mensen met meer plezier effectief aan het werk brengen’ is de juiste: het is nog nooit níet gelukt om de inzetbaarheid te verbeteren!

Top

Huub Grubben

Arbeids- en organisatieadviseur.

‘Waarderen leren waarderen.’

Achtergrond

Als organisatieadviseur verleid ik ‘sinds mensenheugenis’ organisaties om vanuit hun bedrijfsdoelstellingen vast te stellen hoe hieraan in de dagelijkse praktijk inhoud wordt gegeven, en wat hiervan het effect is op het beoogde resultaat.

Verzuim is daarbij net als bedrijfsresultaat, werkplezier en tevreden klanten, een belangrijke graadmeter voor de kwaliteit van de interne bedrijfsvoering.

Op een beproefde authentieke manier ben ik in staat organisaties verder te brengen in de ontwikkeling en realisatie van hun ambities. Mensen zijn hierbij de sleutel tot succes.

Typisch

Arbeids & Organisatieadviseur, enthousiast, gedreven, betrokken, praktijkman, resultaatgericht, klantgericht, levensgenieter, vader, natuurvriend, jonge ondernemer.

Motto

‘Waarderen leren waarderen.’

Waarom Pro.Fit?

Ik geloof dat waardering en de overtuiging ‘er toe te doen’ de belangrijkste motivator voor mensen is om elke dag opnieuw aan het werk te gaan. Samen met klanten vaststellen hoe het beter kan en vanuit gezamenlijkheid ‘beter’ worden is voor mij een belangrijke drijfveer. Pro.Fit omarmt, verwarmt en verwezenlijkt mijn visie in de praktijk in alle opzichten.

Top

Erik Hoentjen

Bedrijfsarts en organisatieadviseur.

‘Gezond werk maakt je beter.’

Achtergrond

Werk en gezondheid zijn belangrijke thema’s in een mensenleven. Als bedrijfsarts ben ik hier dagelijks mee bezig door medewerkers en organisaties te adviseren over gezond aan het werk blijven. Met aandacht voor persoonlijke factoren en organisatie invloeden. Daarbij verschuift het accent steeds meer duurzame inzetbaarheid: je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden.

Afgelopen jaren heb ik binnen verschillende grote organisaties gewerkt als bedrijfsarts. En ben ik jarenlang leidinggevende geweest. Die ervaring helpt me om de complexe realiteit van leidinggevenden te begrijpen en hen daarover te adviseren.

Typisch

Dokter, analyticus, oplossingsgericht, pragmaticus, samenwerken, humor, open mind, luisterend oor, reizen, zonaanbidder, vernieuwer en onverbeterlijke verbeteraar.

Motto

‘Gezond werk maakt je beter.’

Waarom Pro.Fit?

Binnen het model “Anders Kijken” is aandacht voor de vele factoren die van invloed zijn op de inzetbaarheid van mensen en daarmee op de productiviteit van organisaties. Dit vormt de basis voor de zoektocht naar passende oplossingen en optimale verbetermogelijkheden. Die structurele aanpak past bij mij.

De samenwerking met de managementcoach biedt hierbij de mogelijkheid om op verschillende niveaus binnen een organisatie aan dezelfde ontwikkeling te werken, samen met de klant. Dat maakt samenwerken leuk en stimulerend. En brengt het resultaat dichterbij.